Un nou Birou CSL Brașov

În cursul zilei de ieri CSL Brașov s-a reînnoit. Astăzi toți studenții liberali brașoveni au arătat că pot fi solidari, iar spiritul liberal ne animă indiferent de vicisitudini și interferențe. Clubul Studențesc Liberal Brașov e încă viu și plin de energie și capabil de multe inițiative ce vor impulsiona mediul studențesc brașovean. O spune asta nu un liberal, nu un blogger aflat pe nu știu ce loc în clasament, ci un om ce a deschis ochii în politica brașoveană odată cu CSL.
Am parcurs etapele cronologice alături de mulți lideri marcanți: Mocan Vlad, Moga Andrei, Sterpu Cipri, Atomei Adrian și Geman Marian și mă mândresc cu lucrul ăsta. Așa cum spunea azi Mario, biroul ultim își dă licența politică acum! E o perioadă în egală măsură grea, dar și de creație, în care Brașovul își poate menține stindardul și poate arăta că busola liberalismului e poziționată din Brașov. Noi, vechii liberali, vechii studenți, vechii CSL-ști și veșnicii prieteni ai liberalismului studențesc liberal brașovean nu putem decât să vă fim alături! Eu unul voi fi un etern nostalgic și veșnic susținător al CSL-ului! Priveam deseori cu Iulian Hambic retroactiv istoria romanțată a birourilor CSL Brașov de până acum. Câte speranțe, câte amăgiri, câte chefuri și seminarii utile, numai ochii nostri sunt martori! Un lucru e cert: dacă aș lua viața de la capăt de 100 de ori, tot calea asta aș urma-o: Brașovul și PNL! Mult Succes băieți! Laurențiu va rămâne mereu în memoria colectivă, și cu atât mai mult în a mea Omul ce nu a abdicat de la principii;Moga -liberalul omniprezent, Mișu nu e numai prietenul meu, e prietenul tuturor liberalilor din țară, iar Ruxi e prezența feminină care ne întărește autoritatea. Eve, Mimi, Alex, Flavius, cunosc de multă vreme întreaga mea apreciere
După 6 ani de CSL, un prieten drag vă dorește să fiți în continuare să fiți mândri de liberalismul vostru! Un prieten ce a riscat mult, dar nu va face un titlu de glorie din asta! E un epilog in lacrimi, dar nu se poate altfel… al vostru Nanu!

Facebook Comments Box

7 comments

  1. Curat masochist! …..chiar nu imi pot da seama de unde au putut izvora aceste cuvinte “apreciative”, eu credeam ca sunt cel mai optimist, naiv si tolerant! nu mai am nici cea mai mica speranta (ca sa parafrazez un milionar) …..nici macar in aceasta generatie care imi este destul de aproape si care ma dezamageste pe zi ce trece….mi-as dori sa cred ca unii chiar au principii solide, mi-as dori sa cred ca aceasta generatie va fi mai buna decat cea dinainte, mi-as dori sa vad ca aceasta generatie are ceva de spus! mi-as dori ca aceasta generatie sa se maturizeze si sa nu accepte ca ascensiunea ei sa se faca dupa placul alteia! Dezamagirea mea nu se rezuma numai la aceasta generatie ci are o sfera mult mai larga si complexa….dar ajunge pentru astazi! Felicitari , succese si viziune pentru CSL -ul proaspat ales…in fapt cam acelasi de 3-4 ani!

  2. Draga Nanu Mihai,
    Ai baut cand ai scris? Daca nu, pot sa-ti ofer ceva de baut sa vezi din perspectiva normala? Tu despre cine vorbesti in aceste randuri? Daca ai fi actor/scriitor, ti-as da flori si premii pentru ce ai scris aici! Noroc ca stiu ca esti sanatos la cap .. ca altfel ma speria rau de tot ce ai scris!
    Si nu mai minti, ca nu e frumos!

  3. Ma astia 4 cu commenturile astea misto. Stiti vb aia Cainele moare de drum lung… Nu cred ca Mihai se referea la comentatorii de profesie de pe blog ci la CSL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.