Sunteți sau nu de acord să primim imigranți în Brașov?

12006511_10153600076769660_3236230867969513206_o

Facebook Comments Box

3 comments

  1. E vorba de 6000 de imigranti la nivel national, la o populatie de 22.000.000. 1700 doar, daca ne manifestam ca o democratie cu capul pe umeri si ajungem la un compromis civilizat in loc de cearta. Deci grupul care ar veni la Brasov ar fi un fragment acceptabil, si din diverse motive, de bun simt, umanitate, chiar identitate nationala si solidaritate tinand cont de reputatia si locul nostru in Europa.. Spatiu pe kilometri patrati disponibili exista, in judetul Brasov.

    ..votul meu e DA, sunt de acord. Exista risc? Da, exista, sunt si ei oameni, suntem si noi, de altfel, dar nu ne place generalizarea. Exista risc cu orice decizie politica, inclusiv situatia geopolitica la care a contribuit si Romania, situatie ce a generat acest rezultat si acest exod de refugiati.

    Deci, Da – argumentat, nu doar sumar..

  2. & Carol… Ar fi fost corect să spui clar cine stă în spatele acestui post, … “situația geopolitică la care a contribuit și România” …ar fi vrut Românii să fie și ei băgați în seamă în privința politicii mondiale, din păcate nici nu ne ascultă cei mari, dar să mai și facă ceva în favoarea României, poate știi ceva ce noi restul populației nu am aflat, spune și nouă să fim mândrii de rezultatele politicii externe a României, 22.000.000 populație ? asta în urmă cu 25 de ani, acum 18.000.000 ( cu tot cu rromi, unguri, musulmani ș.a.) și trend în scădere. Nu știu ce poate să însemne în domeniul uman ” un fragment acceptabil ” în schimb Brașovenii și Românii au văzut la televizor și sperăm să rămână doar așa, multe atentate teroriste făcute de “fragmente acceptabile” de unu până la maxim trei teroriști care în numele unei anumite credințe, care nu acceptă nici o altă credință, au aruncat în aer biserici creștine, școli, spitale, trenuri, metrouri, avioane…lista este atât de lungă încât ne îngrozește numai aducerea ei aminte. Din păcate umanitatea și ospitalitatea Brașovenilor și a Românilor nu poate pune în balanță siguranța copiilor noștri și a noastră, în privința viitorului României cred că nu ne putem permite nici cea mai mică greșeală, nici măcar dacă aceasta este generată de un sentiment de umanitate. Acestea și nu doar acestea duc pe cei aproximativ 90 DE PROCENTE CARE AM VOTAT CU NU, până acum să o fi făcut argumentat, cu capul nu cu sufletul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.