Și de data asta au învins serviciile!

Vă mai aduceți aminte de fraza memorabilă a fostului președinte Constatinescu: ,,m-au învins serviciile!”? Astăzi, serviciile secrete își arată adevărata față prin conducerea tiranică a lui Traian Băsescu. Mihai Răzvan Ungureanu este noul Premier, fost șef al SIE. A plecat un Premier de pomină și vine unul direct din structurile Securității. Asta e deja o premieră!

Nici Drăghici, nici Iulian Vlad n-au ajuns din scaunul de baci pe secretele Statului, pe cel de Prim-ministru. Asemenea lucruri s-au întâmplat într-un singur loc  în istoria lumii: în URSS. Andropov și Cernenco au fost Secretari Generali și șefi KGB. Astăzi, se știe că Vladimir Putin a fost șef al securității ruse în Germania de Est până în 1991. Se mai știe că Băsescu în 2009 a pierdut alegerile în țară, dar le-a câștigat în diaspora. În acel timp, la SIE era actualul șef al Guvernului.

Puterea conduce ilegitim și în momentul de față Sforarul Securității Externe conduce direct destinele țării. În numele neutralității politice, își asumă guvenarea prin profesionalism. Dar, până să ajungă la sus-numitul serviciu, a trecut prin PNL și PDL. Când aranjezi voturile pentru Băsescu, nu poți emite pretenții de tehnocrat, ci de aparatcik de tip NKVD.

Marioneta Boc a ieșit din scenă, făcându-i loc Sforarului care trebuie să conducă destinele PDL-ului până la alegerile prezidențiale. Omul are tot interesul să joace corect rolul, pentru că el devine moștenitorul dinastic.

Manevra asta nu e rezultatul presiunii străzii, ci a eșecului portocaliu al comasării alegerilor.  Trebuia să vină Omul Providențial care ține bine în mână caracatița fărădelegilor și are toate atributele ca să facă bine cărțile. Dacă cineva a crezut că PDL-ul a pierdut deja alegerile, s-a înșelat! Le-a pierdut demult în mulțime, dar le poate câștiga la număratul voturilor. Doar Ioan Oltean spunea că se poate repeta iar scenariul din 2009: lasă Opoziția să se bucure seara, și le-o trag dimineața!

Opoziția nu se luptă numai cu PDL-ul, se ia la trântă mai ales cu Securitatea de tip nou!

Facebook Comments Box

2 comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.