Sesiune Party la Tequila în seara asta!

Pentru că perioada aia în care stai cu stres de examene și cu nessul în vene de dimineața până seara se apropie cu pași repezi, căminele 5 și 10 din Complexul Memorandului vă invită la un party de neuitat în Tequila Bowling. CSL și TNL vor fi partenerii evenimentului. Și din nou, un rol hotărâtor l-a avut și efortul depus de către bunul meu prieten Iuli Hambic, amfitrionul evenimentului extraordinar de vineri – Moldova Party. Președintele CSL Brașov Florin Blaj ne promite și el că o să avem tot căminul 5 prezent la distracție.

Îmi amintesc cu deosebită nostalgie că am avut privilegiul să fiu cazat în ambele cămine acum ceva ani. Și ca să dovedim ce înseamnă viața de cămin, va fi și un moment de prezentare a instantaneelor din cămin cu nesfârșitele chefuri, jocuri, animale adaptate la viața studențească (cine nu-l știe pe Bobiță, cățelul-paznic?), alte animale humanoide ce au perpetuat căminele respective, ce ar putea fi bănuite că aveau intenții de învățătură, cum e și cazul posesorului acestui blog.În 10 am stat vreo 2 ani, iar în 5 pe perioada unei vacanțe de vară. Sunt curios dacă voi apărea pe slide-urile prietenilor.. Încă mai cunosc vreo câțiva veterani de pe acolo, și toți au promis că ne vom revedea.

Dacă vă sperie gândul că de acum înainte o să vă trezească soneria pentru a lua cursurile din nou la migălit, că veți număra cu groază restanțele pentru toamnă, fiți diseară gata pentru momente de neuitat!Aaaa.. Băutura e la promoție, iar dacă vă combinați la câte-o sticlă, ieșiți aproape moca, deci ca-ntro afacere de cămin!

Facebook Comments Box

2 comments

  1. Super tare a fost aseara:D/:D/
    Felicitari lui Iuli Hambic pt initiativa si mai ales pt Petrecerea Moldova Boom kre de asemenea a fost incendiara:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.