Orange – no signal. Business not worked!

În buna lor intenție de a oferi viteza broadband mai mare tuturor brașovenilor, cei de la Orange au lăsat în ,,beznă” toți clienții portocalii(de telefonie, fără alte conotații). Adică nu au blocat numai netul mobil, ci și serviciile de voce. Fără deosebire: chiar dacă ai un amărât de pre-pay, abonament sau ești client Business și le virezi în cont mii de lei pe lună, tot asta ai pățit! Mai grav e dacă ai firmă și nu ai contract și la alt provider, așa cum s-a întâmplat și în cazul de față. Nu contează că ai termene de respectat, ai urgențe, totul e mort! Cine te despăgubește în cazul ăsta?

Mă întreb de ce nu s-au apucat de muncă noaptea, la ore mult mai matinale, de la 2 la 6, de ex, că atunci nu sufereau prea mulți noctambuli!

Ăsta e disprețul pe care îl au toate companiile multinaționale pt. clientul român! Suntem buni doar pt. consum, și oferim mână de lucru ieftină! Iar companiile de telefonie au prosperat mai bine de 10 ani, necondiționat. Până acum câțiva ani aveau prețuri astronomice, dar asta nu i-a împiedicat să aibă creșteri de clienți și încasări spectaculoase!

Culmea nesimțirii au atins-o de curând, odată ce s-a dat liber la portarea de colo-colo a numerelor: dacă ești client vechi, de mai bine de 8 ani, nu beneficiezi de mai nimic – câteva avantaje superficiale. În schimb, dacă trădezi vechea rețea și vii la ei cu numărul, te gratulează cu fel de fel de beneficii din prima zi, mult mai mari decât pt. orice client vechi! Unde mai e respectul pt. clientul fidel? niciunde!

Facebook Comments Box

4 comments

  1. Daca nu venea Cosmote, Vodafone si Orange tineau si acum preturile tot sus. Poate ca ar mai trebui cateva companii sa vina si sa le faca concurenta si mai si…
    In ce priveste dispretul strainilor, o cam meritam. Am inebunit dupa straini, tot ce este de origine straina ni se pare de aur, iar ce este autohton il vedem cenusiu. Deci, este si vina noastra. Oare romanii nu pot face o companie de telefonie autohtona?…se pare ca nu prea putem face mai nimic, in orice domeniu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.