Opoziția de la poalele Tâmpei

Îmi spune și mie cineva unde găsesc poza minune cu ai noștri candidați la Consiliul Local din 2008? cum care ai noștri? ai PNL-ului, ca doar aici sunt de când am semnat vreodată o adeziune politică, adicătelelea, de vreo 7 ani și-un pic. Poza mi-o doream pentru a putea să număr și eu liberalii existenți încă… Pentru că, așa după cum duceam ieri o polemică acidă cu un PDList, eu eram de părere că liberalii adevărați îs în PNL, socialiștii adevărați in PSD, maghiarii în UDMR și curvele politice în cameleonisme PDListe ce sar ca broaștele din balta stângă-n cea dreaptă, după cum le e apa mai caldă.

Revenind la poza cu pricina, mi-amintesc de doamna Tănăsescu ce n-a ajuns niciodată primar, dar a fost pentru o perioada șefa Inspectoratului Județean la Educație, apoi la Protecția Copilului, urmând ca  în final să se întoarcă la catedră. Nu știu ce ar putea spune alții despre dânsa, dar mie mi-a părut o doamnă cu bun simț, din ce am văzut eu din vreo 2 campanii, una la locale, alta pe Senat.

Gabriel Andronache, copilul rebel al liberalismului, susținător vremelnic al lui Ghișe, NV Popa, și apoi al perioadei căncesciene, s-a crezut într-atât de tare încât din poziția lui călduță de viceprimar (oferită de Ghișe, tot prin intermediul PNL) a putut crede că poate să-și facă o campanie separată de partid și aproape de Georgică. Bineînțeles că, chiar și din poziția sa de abil avocat, nu i-a putut păcăli pe toți și s-a autoexclus, mai ceva ca-n joculețul cu cei 10 negri mititei.

După Andronache a urmat un enorm circ binecunoscut în care Iulian Mara și Vasile Bran nu au fost validați de către consiliul local, fiecare din motive mai mult sau mai puțin separate. Iulian nu a fost validat de către CL Brașov pentru că hotărârea prin care a fost validat în funcţia de consilier local a fost atacată în contencios administrativ de către Instituţia Prefectului Judeţul Braşov, iar ,,nea Vasile” pentru că așa a vrut Scripcaru.

A urmat ,,ungerea” de către CL Brașov, nu și a partidului din care făceau parte a lui Radu Jica (un alt vlăstar de frunte) și a Gabrielei Urse. Oamenii au fost excluși de către partid, dar au continuat să-și exercite funcția, că… doar de… așa e-n democrație! Jica a fost recompensat cu un vice la complexul Olimpic din Poiană, iar la Republique… se vând cu spor clătite cu iz portocaliu.

Nenea Tănase era un om simpatic… nu-i tăcea gura, nici nu spunea lucruri inovatoare, dar a fost pus pe listă. Până într-o zi când trezit din treburile casnice ale soției s-a trezit în brațele scripcărești.

A urmat un lung șir de ședințe ale Consiliului Local Brașov cu Vasile Kraila pe post de dirijor (pardon, birjar sadea) și cu duo-ul opoziției Atomei-Ionescu. Acum vreo săptămână Kraila s-a plictisit să-l mai acompanieze pe nemernicul său stăpân și i-a făcut un cadou otrăvit doamnei Ionescu, și-așa cu probleme felurite pe cap – tocmai funcția sa anterioară. Doamna Carmen a luat o suspendare pe termen de 1 an din partid și jocul continuă. Așa Adi a rămas solist al opoziției. Bravo nene Georgică, nu-ți place să te contrazică cineva, matale esti invincibil!

Așadar, cine-mi dă și mie poza cu pricina???

Facebook Comments Box

7 comments

  1. Cum se poate să le omiţi pe Pornelia Pescaru şi Denisa Vasilescu? Dacă prima tinde să devină o fosilă media patetică la un post local sub mediocru, despre cea de-a doua aud că înfloreşte politic în Partidul Poporului. Ăla al căutacilor Elodiei, al cărui staroste este Dan Senzaţional Diaconescu. :)))

  2. Ok, acum după comentariul meu anterior cu siguranţă nu le vei omite pe cele două pupeze. Şi mai era o pupăză. Sau un cuc. Zi-i cum vrei tu: Ovidiu Rusu. 😀

  3. @Andrei: Eu sunt de parere ca daca aveam in CL reprezentanti pe Farcas, Motanu, Geman, eu si unul ca tine, dirijati si de Adi, nu cred ca mai conducea Kraila 3 ani si ceva sedintele :)))

  4. spune-mi mie că public eu, dă-i dreacu de ariviști penibili. Între PNL Brașov și PDL Brașov nu-i nici o diferență. Mie îmi este la fel de scîrbă de toți. Am ajuns să-mi fie rușine că încă mai figurez ca membru de partid..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.