Nu-l mai victimizați pe Sturzu! E la fel de comunist ca Iliescu

7sturzu_agerpres_7348080

Toată floarea PSD-istă și presa de azi face vâlvă cu încercarea penibilă a lui Sturzu de a face un gest de frondă la adresa atotputernicului Liviu Dragnea. Sturzu este ranforsat, desigur, de toți liderii frustrați din teritoriu pe care Dragnea îi dirijează după bunul plac, dar care n-au curaj să mârâie nici măcar în ședințe.

Ce s-a întâmplat de fapt? Sturzu a declarat la congresul de sâmbătă ,,Saptamana trecuta am avut alegeri cu un singur candidat. Domnul Ion Iliescu a asociat acest tip de alegeri cu cel din perioada lui Ceausescu si bine a facut.” Ceea ce lumea a uitat e faptul că tovarășul Mihai Sturzu a făcut același lucru pe 19 octombrie 2013.

În octombrie 2013 aveau loc la Brașov alegerile în cadrul Tineretului Social-Democrat. Au ieșit la încălzire Andrei Tinu (fiul ziaristului Dumitru Tinu) și Ioana Pop-Cazacu. Ioana Cazacu părea o tipă inteligentă (pentru standardele politicii hipsterimii PSD-iste), cu un coc a la Iulia Timoshenko. Tinu făcea și el valuri. Dar… ce să vezi, neicușorule? cu 3 zile înaintea votului, Ponta i-a strâns pe toți competitorii și le-a spus cum stă treaba: el îl vrea pe Sturzu președinte (de fapt toți știau că-l preferă Daciana), Ioana Cazacu trebuie să accepte funcția de președinte executiv, iar Tinu  vicepreședinte.

Cam așa a ajuns șef de gașcă TSD tovarășul Mihai Sturzu. Democrația nu-i pentru căței…

Sursa foto: evz.ro

Facebook Comments Box

2 comments

  1. e logic si normal! Ioana aia a fost curva de casa a lui Ponta cand era el la TSD! Si Daciana stie! Aia cu cocul ala cu tot! Dupa ce a fortat mana ramanand insarcinata prima oara ca sa capete una alta, si nas Ponta, acum, divortata a sarit in barca lui Cazacu. Un limbric infect, ce sta pe banutii taticului. Apucaturi de ardelean ajuns in Bucuresti!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.