M-am săturat de Victor Ponta!

Ponta

M-am săturat de Victor Ponta și de guvernul său corupt, de șmenuielile, de nemunca, de aflarea lui în treabă în pantofi de lac la inundații, de comportamentul său iresponsabil. M-am săturat de incompetența lui Victor Ponta, la fel cum și el s-a săturat să mai dea socoteală cuiva de ce face. M-am săturat de tupeul lui fantastic și de prostia miniștrilor săi. M-am săturat să-mi spună că n-aud clar ,,fă Doino”, că ministresa economiei e o somitate care se-ncurcă-n termeni, m-am săturat să nu știe ce țară guvernează.

M-am săturat, dragă Victore, să vii în fiecare zi pe la televiziunile prietenilor tăi penali Ghiță și Varanul să ne spui cât de bine trăim și de fapt noi suntem proști că nu sesizăm. M-am săturat să ne spui că pensiile se măresc în prag de alegeri deși mărirea e înghițită de noi și discrete creșteri de prețuri, doar ca să furi voturile bătrânilor amărâți.

M-am săturat doctore Ponta să plagiezi, să minți cu nerușinare ori de câte ori ești prins în offsaid și să faci din asta un model pentru tinerii de mâine. M-am săturat să-ți bați joc de viitorul lor amplasând în fruntea Ministerului  Educației un agramat care rescrie istoria vulpilor și a întemeietorilor Romei. M-am săturat ca amândoi să puneți învățământul pe butuci. Voi ați reușit să lăsați elevii din clasele primare fără manuale și să bagatelizați Bacalaureatul – examenul prin care se cerneau cât de cât pretențiile unora care se doreau a fi intelectuali. Voi ați omorât prestigiul generației mele de a fi absolvenți de facultate la care am învățat pe rupte și am dat examen de intrare. Tu și guvernul tău ați legiferat prostia tocmai pentru a manipula masele. Te roade ideea că încă n-au plecat din țară toți cei care pot judeca liber și care nu înghit gogoașa ta că trăiesc bine. Te deranjează că nu toți românii se lasă manipulați de mașinăria PSD-ului și de Antene, că nu ne punem la mezat cu toții votul pe o pungă de făină.

M-am săturat să-ți bați joc de Transilvania și de Brașovul meu, Victore. În 2012 majoritatea brașovenilor te-a votat pentru că le-ai vândut speranța de mai bine. Ai obținut un scor istoric în Ardeal, tocmai pentru că minciuna ta era împachetată în promisiunile unui om tânăr. Omizile roșii au scos capul în Brașov, în Ardeal, ca peste tot în țară și au ros ce mai scăpase de folos prin teritoriu.

M-am săturat de Victor Ponta pentru că pedepsește Brașovul. Ai promis că dacă nu duci la bun sfârșit Autostrada Comarnic-Brașov în mandatul tău, nu vei mai candida. Bineînţeles, ne-ai păcălit. Suntem în al treilea an de regim Ponta și nu s-a mișcat nimic. Ai promis autostradă și din Brașov spre Sibiu, la fel și spre Moldova. Apoi ai anunțat că nu se mai face nimic. Ai promis că vei sprijini construirea Aeroportului Brașov. Ai tăiat orice speranță de finanțare. Mai nou, vrei să-l preiei sub aripa Bucureștiului și a guvernului tău harnic ca să fii sigur că nu se mai construiește niciodată. M-am săturat de rolul dublu jucat de tine, Victor Viorel Ponta. În timp ce premierul Victor Ponta dorește preluarea aeroportului, deputatul PSD Victor Ponta îi face cadou lui Radu Mazăre Portul Constanța. M-am săturat să oprești orice proiect mare al Brașovului doar pentru că primăria sau județul nostru nu sunt PSD.

M-am săturat de gașca ta de la Brașov, Victore. M-am săturat de Niță care a falimentat CET-ul cu prietenii lui în timp ce parazita Hidroelectrica de la cârma Ministerului Energiei. M-am săturat de tinerii de aici promovați de tine și care au devenit miliardari la 30 de ani prin contracte cu statul doar pentru că ușa ta era mereu deschisă pentru ei. Generația nouă de politicieni a fost compromisă de Victor Ponta și Ioana Petrescu. În teritoriu sunt sute de astfel de replici, copii false ale dinozaurilor PSD-iști care acum își aranjează ieșirea din scenă fără a da ochii cu DNA-ul.

M-am săturat să ne minți, Victore. Ai devenit un premier jalnic, ai fi un președinte și mai prost. Adio, dottore!

Facebook Comments Box

7 comments

  1. Ne.am saturat de tine oltene…tu cu siguranta nu ai samanta de ardelean asa cum spuneai pe stadionul national..fa loc la un ardelean capabil..Klaus..presedinte

  2. Cine presedinte…….
    Nepotu lui ceausescu si unchiu lui Iliescu si var cu mazăre niste comunisti….. Plec departe plec pe marte

  3. Orice , numai idiotul asta de Ponta sa nu ajunga presedinte , el coalizeaza pe fata cu excrocii , le mai si promite ca ii va elibera din inchisori !!!!!!!

  4. Subscriu! Sunt de acord cu tot ce-ai scris, negru pe alb, dar şi cu ce se subînţelege, cu ceea ce răzbate de dincolo de cuvinte! Acum ei sunt la mâna noastră, avem arma în mână, adică ştampila să nu înţeleagă cineva altceva, de vom şti s-o folosim va fi bine, de nu…

  5. DA VICTOR PONTA CU DOCUMENTE MASLUITE NU ARE NICI O DIPLOMA IN FACULTATE ADRIAN NASTASE IA FACUT O DIPLOMA PESTE NOAPTE DE CE NUL BAGATI LA ACTE FALSE PE AMINDOI LA RECE SI DETINE O FUNCTIE CU ACTE MASLUITE….. DE CE MAI SUPORTATI MIZERII INTA RA ROMANESCA

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.