Islamizarea României

Moscheie_Casa_Poporului

Vremelnicul premier fugar al României – Victor Ponta – a făcut toate demersurile necesare pentru a adopta tacit Hotarârea de Guvern nr. 372/2015 prin care se aprobă și finanțează din banii statului român o mega-moschee sunită în buricul Capitalei, care să rivalizeze cu cea a ritului ortodox, Catedrala Mântuirii Neamului. O justificare etnico-religioasă în prezent nu există, deoarece în București sunt câteva mii de musulmani, adepți ai diferitelor facțiuni și secte, de la șiiți, sunni, alawiți, etc.

Inițiativa în cauză este sprijinită de guvernul turc unde premierul se presupune că ar fi suportat o operație la genunchi. Se presupune, pentru că în poza de mai jos premierul are tot atâtea urme de operație și bandaje la genunchi câte urme de alice are Adrian Năstase după episodul ,,sinuciderii” în drum spre pușcărie.

Ponta-Turcia

Pentru cine nu are memoria scurtă, acum 7-8 luni candidatul la președinție Victor Ponta afișa un naționalism deșănțat și repeta că este român ortodox, în antiteză cu minoritarul sas lutheran. Dar, după cum știm, Ponta a avut deseori dedublări de personalitate, probabil candidatul de atunci Victor Ponta nu este același cu încă premierul cercetat de DNA de acum.

Suspectă este și tăcerea celorlalte curente de opinie în această problemă, semn că și Europa girează acest proiect, Europă care, să nu uităm, pledează pentru alocarea unei cote părți din imigranții nord-africani fiecărei țări membre. Acum vreo 4 ani scriam despre pericolul islamizării Europei și falsa problemă a rromilor plecați din România, dar nu mi-am imaginat că pericolul acesta ne paște și pe noi.

Să disecăm problema mai în amănunt:

-Muftiul Iusuf Murat a declarat pentru Hotnews că motivul pentru care se dorește construirea cât mai rapidă a unei moschei la București este faptul că, în Capitală, 90%  dintre cele peste 17 moschei nu sunt autorizate de Muftiatul Cultului Musulman sau de Secretariatul General pentru Culte. Potrivit muftiului Murat, nu se știe ce se predică în aceste moschei în care vin “numai predicatori care au facut probleme”, o parte dintre ei fiind chiar expulzați. Iusuf Murat susține că un alt stat european va construi cea mai mare moschee din Uniunea Europeană, cu o suprafață de 78.000 de metri pătrați, semnificativ mai mare decât cea care ar putea fi construită la București cu o suprafață de 11.000 de metri pătrați.

– Tânărul muftiu are dreptate pe fond, dar să nu uităm că nu există nicio garanție că cele 17 moschei nu vor funcționa și pe mai departe în țara noastră, chiar dacă o vom construi pe cea mare. Muftiul este parte a comunității turco-tătare dobrogene, minorități foarte pașnice și cu mult atașament față de pământurile pe care s-au născut și care au conviețuit bine cu românii. Numai că în această ecuație tocmai comunitatea turco-tatară va pierde pe termen lung. Pentru că pe de-o parte, odată cu afluxul de imigranți din Orientul Mijlociu, Africa musulmană, etc, ei vor pierde din importanță, turco-tătarii autohtoni devenind minoritari in cadrul cultului islamic sunit. Un alt aspect: ”cine plătește, comandă muzica”. Așadar, nu minoritatea turco-tătară dobrogeană va avea un cuvânt mare de spus în cadrul marii comunități musulmane din România, ci multitudinea de ONG-uri din Turcia, Dubai, Arabia Saudită, de unde vor curge banii către moschee și diverse acțiuni socio-culturale organizate de aceștia. Bani care nu întotdeauna pot fi urmăriți, prin urmare nu se știe dacă vin din surse curate sau se duc exact către mesele taberelor de refugiați din Yemen și Gaza, ori își aduc aportul la propagarea terorismului.

– Importul de refugiați musulmani cum va fi controlat? cine va dicta ,,cota” lor? îi vom primi pe termen nelimitat? Suntem pregătiți noi, cei care avem încă sensibilități cu privire la evrei sau la creștinii maghiari (avem și noi xenofobii și antisemiții noștri), să conviețuim de-aici încolo cu o comunitate musulmană, cu o altfel de cultură, foarte diferită decât cea europeană? Vor avea aceștia puterea să se adapteze sau vor avea o parte însemnată dintre ei aceleași dificultăți ca-n Paris, Berlin, Bruxelles, Marseille? Câți vor fi ei peste 10, 20, 30 de ani în țara noastră? Ne vom lăsa judecați după legea Sharia? Ne vom abține de la grătare în perioada Ramadamului doar pentru a respecta religia vecinilor de la etajul 3?

Megalomania cu moscheea cea mai cea din Europa nu poate aduce nimic bun pe termen lung în țara noastră. Musulmanii noștri dobrogeni trebuie să se bucure de toate drepturile și chiar mă întristează faptul că nu mai reprezinta un procent atât de însemnat acolo, așa cum era acum 100-120 de ani. Dobrogea a fost și trebuie să rămână un mozaic cultural, cu moschei, biserici creștine românești, grecești, armenești, cu sinagogile sale vechi. Ce n-au reușit turcii acum 500 de ani cu arma-n mână, reușesc încet, dar sigur,  imigranții nord-africani cu shaworma și moschei: Crearea unui imperiu pan-musulman care să cuprindă nu numai Balcanii, ci întreaga Europă. Nici măcar Soliman Pașa n-a putut aduce 250 de mii de musulmani între zidurile cetății Vienei, așa cum sunt acum. Ceea ce se dorește însă în București și restul țării nu are nimic de-a face cu minoritatea musulmană seculară. Este doar un moft în numele multiculturalismului. Multiculturalism care a eșuat în Germania, conform spuselor doamnei Merkel. Și dacă a dat greș până și în Germania, de ce ar merge la noi?

Sursa foto: https://www.facebook.com/378643972325995/photos/pb.378643972325995.-2207520000.1436445726./381490952041297/?type=1&theater

Facebook Comments Box

17 comments

 1. …CE SPURCACIUNE DE OM…. STEFAN CEL MARE, CONSTANTIN BRINCOVEANU …..cred ca se rasucesc in mormint……

 2. Mda… planul de islamizare a lumii intregi cuprinde si Romania; din pacate! si de ce nu? daca dormim in papuci si nu stim sa ne aparam?

 3. As vrea sa imi spun si eu opinia.
  Personal, niciodata nu l-am tolerat pe Puie Monta asta dar va spun un lucru….cred ca asta este cea mai buna idee pe care a avut-o. Daca moscheea va fi materializata va garantez ca Romania v-a fi schimbata la fata de 10 ori pe putin.Din cate am inteles moscheea respectiva ar trebui sa fie cea mai mare din Europa crestina.
  Personal sunt stabilit in Dubai de cativa ani buni si va spun ca arabii musulmani sunt foarte credinciosi si (cum totata lumea stie) putred de bogati si (din propria experianta va spun) foarte deschisi spre investitii.
  Cu alte cuvinte Monta vrea sa atraga investitorii lichizi spre Romania! Cea ce cred eu nu este un lucru deloc rau comparand cu deciziile pe care le-a luat in trecut.

 4. Salutare ! Va scriu din perspectiva unui cetatean roman , de religie Islamica . Am citit un articol foarte interesant , banuiesc scris de dvs, intitulat “Islamizarea Romaniei ” . Sunt citeva neadevaruri , ca sa zic asa , mai “dulce ” , si pe care vreau sa le enumar :

  1. Constructia , care a suscitat , si suscita un asa viu interes , nu este finantata din banii contribuabilului roman , adica nici din banii mei nici ai dvs , ci este finantata de catre statul turc , deoarece comunitatea musulmana din Romania nu are capacitatea financiara de a sustine un asemenea proiect . Intelegerea a fost semnata , daca nu gresesc , de catre Basescu Traian si T.R. Erdogan , prin care statul turc pune la dispozitia comunitatii romanesti( nu comunitatii ortodoxe ) din Istanbul 11.000 mp pentru construirea unui cimitir si a unui lacas de cult , iar partea romana acelasi teren ca si dimensiune il pune la dispozitia comunitatii musulmane . De ce Basescu T. nu s-a opus atunci si nu i-a spus lui T.R.Erdogan ca nu e de acord ? Dupa razboi … Daca Israelul ar fi sustinut construirea unei sinagogi , nu cred ca cineva ar fi avut vreo parere contra , dar asta e cu totul alta discutie.Si apropos , banii vin pentru actiuni socio-culturale cum bine spuneti , socio-culturale , iar traseul lor repede poate fi urmarit.

  2. Turcii acum 500 de ani , in niciuna din teritoriile cucerite sau controlate de ei nu au interzis construirea de lacase de cult ale altor religii ; singura regula era sa nu depaseasca in marime Moscheea din zona . Ceea ce constructia care va fi sau nu va fi , respecta acest lucru , nedepasind si nici macar nu se apropie ca marime de Catedrala Mantuirii Neamului .

  3. Importul de refugiati :)) . Aveti idee cati refugiati de religie Islamica sunt in Romania , si daca da , cate fapte penale sau antisociale au savarsit ei( ca sa nu mergem mai departe si sa spunem acte de terorism ) ?? Iar cind spui refugiat , nu spunem propovaduitori ai religiei , ci oameni care si-au parasit locul de bastina ,din diferite motive ( de cele mai multe ori nu de bine), oameni care incearca sa o ia de la capat si sa se integreze in comunitatea care i-a primit .

  4. Sunteti sigur ca multiculturalismul a esuat in Germania ? Comunitatea musulmana este extrem de bine reprezentata acolo , ca si in Olanda , Belgia si multe alte tari europene. Ceea ce s-a intimplat in Franta e cu totul alta discutie . Si apropos , de cind spusele Angelei Merkel sunt adevaruri absolute ? Ceea ce nu a reusit A. Hitler cu arma in mina in cel de-al doilea razboi mondial , a reusit domnia sa folosindu-se de economie. Si in alta ordine de idei , pentru ce au facut ei – germanii- in cel de-al doilea razboi mondial evreilor , nu ar trebui sa fie considerati cu totii , conform ideii dumneavoastra , niste criminali ?

  5. Soliman MAgnificul nu a putut aduce cei 250000 de musulmani in Viena , deoarece nu a reusit sa o cucereasca in niciuna din cele 2 campanii . Dar acum se afla asa de multi chiar si in Viena , deoarece au fost folositi drept mina de lucru ieftina ,in special dupa sfirsitul celui de-al doilea razboi mondial, la fel cum se intampla acum si cu conationalii nostrii in Spania , Italia s.a.m.d.

  6. Si haideti sa renuntam la dublul standard si sa vedem urmatoarele:
  – cine a inceput primul razboi mondial ? Era un musulman ?
  – cine a inceput cel de-al Doilea Razboi Mondial ? Era musulman ?
  – cine a lansat bombele atomice de la Hirosima si Nagasaki ? Era musulman ?
  – cine a ucis cca 100 milioane de indieni in America de Nord ? Era musulman ?
  – cine a ucis cca 20 milioane de aborigeni in Australia ? sau cine aucis cca 80 milioane de oameni in America de Sud ? sau cine a transformat cca 180 milioane de africani in sclavi din care 80% au murit in timpul traversarii Atlanticului ? Era vreunul musulman ? Daca un non musulman comite o fapta antisociala , e cel mult crima , dar daca un musulman face acelasi lucru e din start un terorist .

  7. Nu se creeaza un “Imperiu Pan_Musulman” cu shaworma si citeva moschei , nu de asta trebuie sa ne facem griji. Faceti-va griji de cei care cumpara terenuri , si toate resursele naturale nu numai din Romania ci din intreaga Europa si intreaga lume . Sper ca v-am dat o tema de gindire , asta daca vrem sa fim obiectivi si sa stam stramb , dar sa judecam drept .

  1. Bai islamistule, de ce nu te duci tu in rai cu cadanele tale kamikze sa pasti pe pajistea aia verde plina de bombe? Bati campii ca toti sectantii, aceeasi ideologie, aceeasi mangla.nu moskea in sine e problema ci ideologia voastra.

   1. Si care ar fi ideologia ,cu argumente , daca se poate si ai la indemana , in afara de invectivele enumerate mai sus ? Apropos , vezi si ce inseamna a fi sectant ! E foarte usor sub protectia anonimatului sa jignesti , dar poate reusesti sa imi demonstrezi , cu argumente , ca eu in comentariul postat am gresit si tu ai dreptate .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.