In dă club!

Mersul în club a fost instinctiv pt. mine în anii studenției. Devenise o obișnuință ca și spălatul pe dinți. Am colindat toate cluburile brașovene ce au luat ființă în ultimii 7 ani sub Tâmpa. Am mers și aseară. Și nu mi-a plăcut! Fiind mai preistoric, am prins epoca în care la ora 23.00 era plin ochi No Problemul de nu puteai să ajungi la bar. Dar, cu tot peisan-ismul din perioada respectivă, nu am întâlnit mârlănia de acum. În fine, poate am eu o vocație în a mă așeza acolo unde se mișcă toți încolo și-ncoace, de parcă aș fi un giratoriu viu.

Dincolo de idioțenia faunei ce populează acum cluburile, atmosfera per general încă mă incită să revin, semn că nu mi-a sosit încă ceasul pensionării. Poate că e de vină timpul ăla ce se dilată odată cu ingurgitarea unor cocktailuri și văzul vreunui exemplar feminin deosebit. E mai mult decât orice rețea de socializare ce a ajuns la apogeul conectivității interpersonale. În multe cazuri m-am distrat de minune. În altele, aburii alcoolului m-au determinat să nu le mai cunosc sfârșitul.Konieț film, cum ar zice rușii în tragicomediile lor. Noroc că am eu o busolă lăuntrică ce mă ghidează unde trebuie și un feeling ce mă apără de cele rele. În situații mai fericite mi-am dat silința și am cucerit cel puțin momentan ce părea misiune imposibilă pentru tot grupul cu care venisem. Spre disperarea lor, bineînțeles!

Una peste alta, mă uimește mereu atmosfera din club. Populația de noapte (ca să parafrazez un cantec) îmi dă tonusul benefic pentru o săptămână întreagă.

Din câte observ în ultima vreme, Tequila se cretinizează, Moose devine din ce în ce mai plictisitor, iar Cocoon își păstrează fitzoșii de București. No Problem (sau Blue Sensation – care senzație albastră o mai da nu stiu?!!) e o palidă copie a ceea ce a fost odată; Xen-ul se reinventează. Ce club mai e atractiv și cu distracție garantată la ora asta? Dumnezeu știe… Poate mă lămurește cineva.

Facebook Comments Box

17 comments

 1. Am fost impreuna cu unchiul Nanu in Tequila si a fost extraordinar de sec pana pe la ora 3 cand a inceput sa se elibereze, fauna retragandu-se inspre propriile grote, pana in ora 3 nu trebuia sa dansezi pentru ca te miscau baietii cu fluxul in vine … probabil un club mai fain in Brasov ar fii Paradis din Victoria sau Aristocrat din Sighisoara !

 2. si nepotul Killer tre sa stie ca mereu ne vom distra, dar sa vedem ce facem cu idiotii care se foiesc la vederea vreunei femele ce-si etaleaza soldurile in apropiere

 3. Le lasam acasa si mergem ca baietii sa doboram barciile de Smirnoff cu Red Bull m/ … sincer prefer sa fac un party la o cabana un week-end decat sa mai merg in club sa ma scarbesc !

 4. Sa inteleg ca nu ai prins serile pline in Hacienda :P.
  XEN devine ce a fost o data Clubul Pro. 🙂

 5. Dar pana la urma subiectul articolului este: cum te distrezi acum sau cum era o data?
  Ca le-ai cam combinat.

 6. fitzele de Bucuresti s`au mutat in Kasho :))
  n`am calcat pana acum acolo…nu am tragere de inima…anii trecuti umblam in Tequila..si in Hush Hush…si kiar ma distram desi nu aveam bani prea multi..acum…parca s`a stricat totul…nush…
  Nanule…promit k data viitoare vin si eu in Tequila:D numa sa ma sponsorizeze ai mei

 7. Din pacate in Brasov nu prea ai unde te distra, e o realitate cruda ca intr-un oras ca Brasov trebuie sa iti pui mintea la contributie pana la epuizare sa iti vina vre-o idee de club unde chiar sa te poti distra. Din pacate am facut parte si eu din grupul care a fost in Tequila si nu s-a putut distra din cauza “faunei” din club, din cauza Dj-ului foarte slab calitativ sau poate din cauza ca nu am baut nimic =))

 8. vai doamne cat va puteti plange de lipsa cluburilor din brasov…sa vedeti cum e in ploiesti…exista un singur club mai de doamne-ajuta, si ala e retro..in rest…nici Ice, nici OK, nici altele vreo 2 care or mai exista nu au vreun dumnezeu…mai misto sunt alea de pe langa oras;)…asa ca fiti fericiti, la voi inca se mai poate spune ca exista cluburi;)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.