Guvernul PSD pedepsește Brașovul! Autostrada Transilvania ne va ocoli

Autostrada

PSD-ul a avut întotdeauna un dinte împotriva Brașovului și dezvoltării acestuia. Dacă în anii ’90 guvernele PSD-iste (sau PDSR, cum a fost o perioadă denumit) nu numai că nu au legat orașul nostru de vreun proiect mare de infrastructură, ba au pus umărul la distrugerea industriei existente, în prezent face orice ca să nu treacă nicio autostradă prin orașul de sub Tâmpa. După ce premierul Ponta a anunțat o nouă amânare la amânarea licitației pentru Autostrada Comarnic – Brașov, iar Autostrada de la Nădlac la Sibiu va coborî pe Valea Oltului, nici Autostrada Transilvania nu va ajunge până la noi.

Conform Digi24, traseul Autostrăzii Transilvania a fost schimbat. Autorităţile nu vor mai construi bucata de drum de la Târgu Mureş la Braşov, ci vor lega autostrada de Coridorul IV, pe la Turda. Anunţul a fost făcut de ministrul Transporturilor, Dan Şova, la o zi după ce premierul Victor Ponta a anunţat că lucrările la Autostrada Transilvania vor fi reluate în toamnă.

Iniţial, Autostrada Transilvania pornea de la Borş şi trecea prin Cluj, Târgu Mureş, Sighişoara şi Braşov. Acum, Guvernul vrea să lege şoseaua de Coridorul IV.

„S-a renunţat la acel traseu, de la Târgu Mureş la Sighişoara şi Braşov, în schimb autostrada va coborî de la Turda spre Sebeş, pentru a se uni cu Coridorul IV”, a explicat Dan Şova, ministrul Transporturilor.

În plină campanie, putem fi mândri că suntem români. Fără nicio autostradă! Mulțumim PSD!

Facebook Comments Box

13 comments

 1. asa va trebuie,ca ati mers de fiecare data la vot cu toate pe liste erau numai hoti,cu gandirea romanului “ca doar cineva trebuie sa iasa presedinte”,sau pentru o galeata,sapca un kg de zahar etc..

 2. COntinuati cu hoti vostri din PSD,Brasovul este centrul tari si nu are aeroport sau autostrazi,stii ce inseamna asta?Organizare dezastroasa a guvernelor.Nea craciun Catalin du-te in plm si bagati un cutit in gat si fa o favoare intregi tari si lasa-ne .

 3. Pacat daca se va intampla asa ceva….Brasovul a adus si va aduce mereu turisti = bani la buget…..si drept urmare ei se dovedesc inca o data IDIOTI si o spun sus si raspicat……

 4. DACA AVEM UN PRIMAR DUPA CARE SE CUNOASTE CA A FACUT ATATEA IN BRASOV DAR NU E PSD-IST TRABUIE SA FIM PEDEPSITI DE POLITICIENI CE NU-I INTERESEAZA DECAT VIATA SI TRAIUL LOR ?

 5. Nu e atat important ce partid ajunge la guvernare, pentru ca nici un partid nu mai respecta o ideologie in urma careia sa ia deciziile mari, ma refer la liberali, socialisti, taranisti, si pe de alta parte si daca partidele ar respecta o ideologie ar fi inutila atata timp cat membrii se muta de la un partid la altul in functie daca este la putere sau nu, migreaza catr locuri calde. As zice ca exista doar „PUT€R€” si ”OPO$ITI€”
  Se pare ca Brasovul trebuie distrus, pentru ca deranjeaza Sibiul, Clujul, Timisoara, Constanta, Iasiul si de ce nu ar deranja si Bucurestiul pana urma, prin simplu fapt ca s-ar construi aeroport ( cine stie cand o sa se finalizeze, daca o sa se finalizeze vreodata si o sa fie functional si chiar sa se poata zbura de pe si pe el ).
  Industria din Brasov a fost vanduta la fier vechi si s-au facut unii cifre in conturi la care unii dintre noi nici nu viseaza. Cam suna a facatura.
  Se pare ca cineva nu doreste ca Brasovul sa existe pe harta.
  Jongleriile astea: se face nu se face autostrada; sunt facute pe banii nostrii si autostrazi tot nu avem, doar cioturi in functie de interese.

  1. Normal ca nu vor.Doar gandeste-te la faptul ca Brasovul e un oras in centrul tarii care daca ar avea autostrada si aeroport cam ce -ar intampla.Sa nu mai vorbim de faptul ca e oras turistic si oricine ar dori sa il viziteze ar prefera sa aterizeze la 5-10 km de centru nu la 100+.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.