Divinitatea pe Facebook

Erați în căutarea Divinității și nu știați unde s-o găsiți? Unde altundeva poți da de Dumnezeu, decât pe Facebook? e un nene barbos, scos de undeva de pe o poză de-a lui Michelangelo, iar la status își publică vechile sale teorii de pe vremea lui Moise cu regularitate. Adică, niște psalmi, nu citate din Cioran, cum fac eu de-o bucată de vreme. Mă gândeam să-l adaug la prieteni, dar mi-era frică să nu-mi dea reject, când… stupoare, omul nu accepta decât I like. Adică are fani. Nu prea mulți, vreo 116. De aici trag concluzia că ori lumea Feisbucistică ori e atee, ori nu știe de existența Sa pe rețelele de socializare.

Dumnezeu nu e singur, ci mai avem și un Păcălici cu țigara în gură și… probabil cu manelele date la maximum, dar aia nu se vede în poză. Ăsta e un Dumnezeu personalizat, respectiv Dumnezeu Dragoș. Presupun că e Dumnezeul Cocalarilor.

Și dacă îl avem pe Dumnezeu ce ne veghează de la înălțimea Facebookului, e normal să-l avem și pe Dracu: Dracu Gol.Asta a făcut și Politehnica și are 122 de prieteni. Na, că-l făcu pe Dumnezeu, are mai mulți adepți.

Când să zic că-l aștept și pe Moș Crăciun, motorul de căutare mi-a dat vreo 10 persoane numai în limba română, vă dați seama dacă scriam Santa…

Zâna Măseluță are un poster cu Radio Zu, iar Păcală se bucură că nu există încă pagina lui Bulă. Mare-i grădina Facebookului….

Facebook Comments Box

2 comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.