Cântecul de lebădă al PSD

Tragem linie la mitingul PSD de ieri:

  1. Bani cheltuiți de pomana. Fiecare lider local a contribuit cu 10-20.000 lei la evenimentul asta pentru închiriere autocare, mâncare, apa și altele. Nu pun la socoteala dacă sau cum au primit și alte stimulente participanții.

  2. Efectul mediatic acasă a fost dezastruos. E suficient sa intrati pe orice grup local sau pagina a unui lider de filiala sa vedeți spectacolul. Chiar și unii votanți PSD din 2016 ii înjura pe de-o parte pentru ca înțeleg câți bani au fost cheltuiți degeaba, pe de alta pentru ca nu înțeleg scopul exact al mitingului. Dacă e o terapie de grup sau protest. De regula cei prezenți la mitinguri sunt cei care trăiesc in localități cu infrastructura deficitara și primarii sărace.

Fantasmagoria cu “Statul Paralel” nu merge nici la membrul/simpatizantul simplu, nici la cel educat. Toți știu in sinea lor ca liderii au organizat mega-tămbălăul asta de frica DNA și perspectiva pușcăriei, nimic mai mult.

  1. Membrii de partid tarați prin autocare, prin caldura și străzile total străine din București au ajuns acasă mai neîncrezători in PSD decât erau cu o zi înainte. Obligați sa se îmbrace in alb de la brâu in sus, n-au făcut decât sa înjure partidul și sa li se vadă transpiratia la subsuori fie datorită lipsei aerului conditionat din autobuzele sătești, fie din pacla betoanelor Bucureștiului. Sau pur și simplu au fost perturbati, văduviți o zi de la activitățile lor și aduși cu arcanul la București. Oamenii aceia pot fi mult mai usor fidelizați cu un grătar la marginea orașului/satului și un acordeon care sa le cânte melodii de inima albastra. Și mult mai ieftin pentru căpeteniile pesediste.

  2. Asta e glonțul de argint tras de PSD, Dragnea, Putere in general. Știu și ei ca orice ar organiza in următorul an nu vor mai veni nici un sfert. Oricum pe la Ilfov nu au fost câți trebuia. Plus coșmaruri financiare ale sefuletilor locali. Dar revenim la glonțul de argint, el este tras intr-un moment prost. Urmează vacanța parlamentara, concedii in general. Nu se va întâmpla nimic semnificativ pana la 15 Septembrie. Lumea va uita de mitingul PSD și… VA EXPLODA ROBORul!Când rememorarea zilei de ieri va aduce doar voturi in minus PSD-ului.

  3. Vine toamna, nu se mai tine alt miting din cauza punctului 5. Va bate la usa criza economică, e posibil ca sistemul de pensii sa intre in colaps. Primele cazuri disperate de neplata a ratelor se vor face auzite in mass-media.

  4. Europarlamentarele și prezidențialele vor fi dezastrele care vor înmormânta PSD. Cu sau fără alte mitinguri.

Facebook Comments Box

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.